• Foldevegg i møterom

    Foldevegger

Foldevegger & blokkvegger

Tøftum Innredning leverer foldevegger og blokkvegger som kan benyttes for enkelt å dele større rom inn i mindre enheter og samtidig beholde god lydreduksjon. Både foldevegger og blokkvegger bidrar til lyddemping og gjør det enkelt å endre størrelse på rommene.

Bruksløsninger/muligheter

  • Skoler og i møterom er mest vanlige områder
  • Kan leveres med de fleste overflatevarianter og farger
  • Kan også leveres med glass

Fleksibel rominndeling

Foldevegger består av flyttbare, sammenhengslede elementer som enten er takhengte eller gulvgående, der siste element fungerer som dør. Felles for begge løsninger er at de har skinne i taket. Benyttes for å enkelt kunne dele større rom inn i mindre enheter og samtidig beholde god lydreduksjon. Det er enkelt å endre størrelse på rom.

Skoler og i møterom er mest vanlige områder.

Fra Rw41dB g opp til Rw52dB lydreduksjon er mest vanlig.

Foldevegger kan leveres med de fleste overflatevarianter og farger. Mest vanlig er melamin eller laminat. De kan også leveres med glass, og selv Fullglass løsning kan leveres men da uten «lyddemping».


Blokkvegger
består av enkelt-elementer som kan låses separat. Blokkvegger er alltid takhengte, og det er mulig å integrere gangdør i enkelt element.

Blokkvegger kan også leveres som EI30 eller EI60. Et solid skjørt er viktig, ettersom elementene er tunge. Vi kan bistå med både bygging av skjørt og leveranse av foldevegger.

Desto høyere lydkrav på veggen, jo viktigere er det med tettinger og tilstand på omkringliggende konstruksjoner.